Over twee weken is het Valentijn! Speelt jouw lief zoveel met De Sims 4 en ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor Valentijn? Dan zou deze nieuwe Romantische Tuinaccessoires voor De Sims 4 wel eens een leuke tip kunnen zijn. Dit pakket komt uit op 9 februari en zal een hoop nieuws bevatten.

Zo zijn er twee nieuwe interacties mogelijk, een grote fontein waar iedereen in kan dansen en een wensput! Waarbij wel de waarschuwing gegeven wordt, “Be carefull what you wish for”. Natuurlijk zijn er nieuwe outfits en een hele hoop accessoires voor je tuin te vinden. Bewonder de trailer en zet 9 februari alvast in je agenda, slim om dit romantisch pakket voor Valentijn uit te brengen!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.