Voor Plants vs Zombies Garden Warfare 2 moet je voortdurend online zijn om contact te hebben met de servers van EA. Voor sommige gamers een nadeel, maar anderen zien er wel het voordeel van in. De ene gamer is wat meer op zichzelf en doet weinig online, terwijl anderen juist gamen voor het multiplayeren. De Female Asking Questions wil weten: welke online game heb jij het meest gespeeld?

Artikel_FAQ_Patricia

Ik heb heel lang Counter-Strike gespeeld! Ik denk zo’n 5 jaar en ben uiteindelijk naar World of Warcraft gegaan, al weet ik niet hoe lang ik dit heb gespeeld. Maar ok wel een paar jaar. Hoewel Lineage II kwam ook vaak terug bij de mensen met wie ik altijd veel gamede.. De eerste het langste, ik ga voor Counter-Strike!

Artikel_FAQ_Sandra

Runescape, zonder twijfel. Heb dit jarenlang gespeeld en stiekem vind ik het nog steeds heel erg leuk. Het is alleen zo tijdrovend dat ik een ‘tijdelijke’ stop heb ingelast die nu al iets langer als een jaar duurt. De tijdelijke stop is al langer als eerst de bedoeling was, maar ik heb nu meer tijd om andere games te spelen en dat vult die leegte mooi op!

Artikel_FAQ_Celine

League of Legends.
ELISE
Als ik moet gokken denk ik Left 4 Dead of Terraria.
Artikel_FAQ_Laura
Het is een beetje sad, maar ik game eigenlijk maar zelden online. Ik denk dat ik dan ook moet gaan voor Disney Tsum Tsum. Je moet er online voor zijn en ik heb er al heel vele uren ingestoken. Ik ben niet iemand die heel erg dol is op online multiplayer omdat ik het niveau vaak niet kan bijhouden, vooral bij first person shooters; ik ben soms wat onhandig met virtuele guns 😉
Artikel_FAQ_Sam
Zonder enig twijfel moet dit wel World of Warcraft zijn. Dit heb ik zolang gespeeld en als guildleader moest ik toch wel regelmatig online zijn. Helaas heb ik hiervoor niet meer zo vaak tijd en heb ik dus ook geen lopende subscription maar koop ik zo nu en dan een tijdkaart. Voor de rest speel ik niet zo heel veel online. Ik ben best verlegen aangelegd en helemaal niet goed in shooters. Meeste games speel ik dus gewoon lekker alleen. Al moet ik zeggen dat ik sinds ik de Xbox One heb ik wel een aantal keren online heb samen gespeeld met Halo 5: Guardians.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.