Volgende week verschijnt er een mini-serie van Telltale, bekend van hun episodische games. De mini-serie staat geheel in het teken van een personage uit The Walking Dead: Michonne. Omdat deze badass met haar zombie-gevolg en katana ter hand zo’n fantastische vrouw is, zetten we haar deze week in De Stijl Van.

IMG_DeStijlVan_Michonne

Bruine riem, Levi’s via Spartoo, 59,90 euro
Broek met ritsjes, Cream via Zalando, 99,95 euro
Roze tanktop, Otto, 19,99
Gilet, Mango via Wehkamp, 24,99 euro
Schoudertas, Cowboysbag via Zalando, 95,95

DeStijlVanMichonne

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.