Pokémon Rumble World is een Nintendo 3DS spel dat gratis te downloaden is via de eShop. Deze game draait net zoals de meeste Pokémon games om het vangen en trainen van deze schattige wezens. Echter dit keer ben je niet een trainer, maar een zogenaamde toy Pokémon. Zodra je een bepaalde toy Pokémon hebt gevangen  kun je als deze toy Pokémon een nieuw gebied ontdekken. Hieronder vind je mijn laatste avonturen in Pokémon Rumble World.

Als eerste ging ik naar een wereld met water toy Pokémon samen met mijn schattige Pikachu en Girafarig. Elke wereld wordt afgesloten met een gevecht met een eind baas. In deze wereld was de eind baas Octillery.

pokemon_rumble_world_11 pokemon_rumble_world_10 pokemon_rumble_world_9 pokemon_rumble_world_8

Hierboven zie je de nieuwe Pokémon die ik heb gevangen en de koning die jouw training in de gaten houdt.

De volgende wereld die ik bezocht had ook water toy Pokémon die over land konden bewegen. Daar moet je maar niet teveel over nadenken.

pokemon_rumble_world_7 pokemon_rumble_world_6 pokemon_rumble_world_5 pokemon_rumble_world_4

Uiteindelijk heb ik een Goldeen en een Azurill kunnen vangen. Water Pokémon zijn één van mijn favoriete Pokémon.

Het laatste gebied wat ik heb bezocht zat vol met Whismurs, Loudreds en de eindbaas Exploud. Er waren ook veel Geodude’s te vinden.

pokemon_rumble_world_3 pokemon_rumble_world_2 pokemon_rumble_world_1

Zoals je hierboven ziet heb ik best veel toy Pokémon kunnen vangen. Door op avontuur te gaan en Pokémon te vangen level je jouw personage. Hoe meer je levelt tijdens deze game des te meer dingen je vrijspeelt. Je kan nieuwe werelden en items vrij spelen die je helpen tijdens je avontuur.

Pokémon Rumble World is een ontzettend schattig en leuk spel. Het is niet al te moeilijk waardoor je in een korte tijd een nieuw level doorspeelt. Kortom je kan dit spel spelen ongeacht of je veel of weinig tijd hebt. Wat vind jij van deze game? Laat het ons weten in de comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.