Nog een weekje en dan verschijnt LEGO Marvel’s Avengers, waarin we de bekende LEGO-poppetjes van TT Games op avontuur zien gaan in de films van The Avengers. Er is heel wat veranderd in de wereld van Ms. Marvel de laatste tijd, dus vandaar dat we ervoor hebben gekozen deze De Stijl Van.. helemaal in het teken te laten staan van Ms. Marvel. Enjoy!

IMG_Stijlvan_MissMarvel

Rode sjaal, Barts, 14,99 euro
Lichtblauwe zonnebril, Brillenkopen, 5 euro
Lichtblauwe jeans, C&A, 29,99 euro
Rode bolero, Bonprix, 19,99 euro
Gele hipster, Twyst, 7,95 euro
Blauwe coltrui, Cecil, 49,99 euro
Gele armband, Balenciaga, 175 euro
Bliksem ketting, Zazzle, 33,65 euro

DeStijlVanMsMarvel

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.