Winter is coming! Als ik dit roep weet menig Game of Thrones fan wat ik bedoel. Welke game brengt nou meer winter gevoel dan Game of Thrones – a Telltale game series? Van sneeuwvlokjes tot dikke ijsmuren en van geen kleding tot bonte winterjassen. Welkom in de wereld van Game of Thrones.

img_gameofthrones_winter1

Ik heb voor deze game gekozen omdat het winter dreigt te worden en de mensen in Castle Black zich klaar moeten maken voor een gevecht tegen de White Walkers. De White Walkers komen uit een ijskoud sneeuwgebied en proberen iedereen met de grond gelijk te maken. Maar voordat zij bij de mensen kunnen komen, moeten ze eerst voorbij de ‘Wall’ zien te komen. Deze muur is zeker 480 km lang en omringt het noorden. De muur is ongeveer 213 meter hoog. Het verhaal van Game of Thrones speelt hier een belangrijke rol.

img_gameofthrones_winter2

img_gameofthrones_winter4

img_gameofthrones_winter3

De game bestaat niet alleen uit winter maar heeft net als de serie meerdere gebieden met ieder zijn eigen verhaallijn. De Game of Thrones videogame verteld een verhaal waarin jij cruciale beslissingen moet nemen. Dit kan soms dramatische gevolgen hebben. Wat vast staat is dat winter een belangrijke rol speelt in de Game of Thrones – a Telltale game series.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.