Het is alweer bijna kerstmis. Dit betekend tijd doorbrengen met je familie en vrienden, gezellig samen eten en natuurlijk cadeautjes uitwisselen. Ben je nog op zoek naar leuke, geeky cadeautjes? Lees dan vooral verder. Hieronder vind je namelijk mijn guide voor video  game-gerelateerde kerstcadeautjes.

Funko Pop
Funko Pop zijn schattige beeldjes van bekende characters. Zo zijn er beeltjes van video game personages, film personages en nog vele meer. Kortom er is veel variatie. Het favoriete personage van een van je vrienden zit er vast tussen. Daarnaast verkopen ze ook nog mini varianten die je bijvoorbeeld aan je sleutel kan hangen. Funko Pop is altijd een leuk cadeau.


img_kerstmis_funko_pop_hermione img_kerstmis_funko_pop_nicol_bolas img_kerstmis_funko_pop_star_wars img_kerstmis_funko_pop_tyrael

Amiibo
Speelt een van jouw vrienden of familie-leden veel Nintendo games? Misschien is een Amiibo dan iets voor hem of haar. Amiibo zijn te gebruiken bij verschillende Nintendo Games. Ze unlocken vaak de extra’s voor deze spellen. Daarnaast zijn Amiibo prachtige beeldjes van verschillende Nintendo personages. Kortom ze zijn functioneel en ook nog eens heel mooi. Perfect voor een Nintendo fan.

img_Kerstmis_amiibo_yarn_yoshi img_Kerstmis_amiibo_shovel_knight img_kerstmis_amiibo_isabelle img_Kerstmis_amiibo_ganondorf

Kerst truien
Natuurlijk horen kerst truien er ook bij. Tegenwoordig kan je bijna overal leuke kerst truien vinden, maar wist je dat er ook kerst truien waren gerelateerd aan video games? Hieronder vind je een paar voorbeelden die ik zelf heb kunnen opsporen. Wat vind jij van deze kerst truien?

img_Kerstmis_trui_star_wars img_Kerstmis_trui_playstation img_Kerstmis_trui_fall-out

Plushies
Plushies vrolijken je op tijdens de donkere, winter maanden. Daarom is het misschien leuk om iemand een schattige plushie cadeau te doen. Hieronder vind je een paar van mijn favorieten. Heb jij ook video game plushies?

img_kerstmis_plushies_zelda img_kerstmis_plushies_Toad img_kerstmis_plushies_splatoon img_kerstmis_plushies_reese img_kerstmis_plushies_fauna

Boeken over Video Games
Natuurlijk zijn er ook veel verschillende boeken over video games. Er zijn natuurlijk de standaard boeken, art books, manga en graphic novels. Video games is tegenwoordig namelijk een ontzettend populair thema om over te schrijven. Hieronder vind je een aantal interessante boeken over video games.

img_kerstmis_boeken_Hyrule_Historia img_kerstmis_boeken_minecraft img_kerstmis_boeken_no_game_no_life img_kerstmis_boeken_prima_guide_pokemon img_kerstmis_boeken_the_witcher

Dit zijn slechts suggesties voor leuke cadeautjes voor kerstmis. Je kan deze cadeautjes vinden bij video game winkels zoals bijvoorbeeld Gamemania en Nedgame, maar ook bij andere winkels zoals Bol, Bartsmit, Intertoys en Gator. Echter, met een simpele Google search vind je deze cadeautjes ook wel. Mocht je zelf nog leuke ideeën hebben deel ze dan vooral in de comments. Ik weet dat het een beetje vroeg is, maar ik wens iedereen alvast fijne feestdagen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.