Ik kijk zo uit naar dit weekend! Mijn beste vriendin komt langs om onze jonge katjes te bekijken en blijft slapen. Ze is niet echt een gamer maar toch kan ik dit weekend aardig wat games op mijn te-spelen-lijstje zetten!

Vrijdagavond ben ik nog lekker alleen thuis met mijn vriend. Nu wij onze tweede PS4 hebben (Ja, echt. Maar het was nodig om samen Destiny te doen) gaan we natuurlijk genieten van Destiny! Destiny heeft op het moment drie weken lang hun Sparrow Racing League waarbij je onder andere armor en shaders kan krijgen voor je personage. Ik heb al één shader maar ik wil nog heel graag de anderen. Het word dus hoognodig tijd dat ik meer ga racen vrijdag om nog meer kans te maken op toffe spullen! Daarnaast heb ik nog heel wat quests en bounties open staan die ik vrijdag nog zou willen voltooien.

Zaterdag en zondag komt mijn vriendin langs en dan wordt het waarschijnlijk lekker veel kletsen. Sinds onze vakantie is zij ook helemaal verslaafd op ons kaartspelletje Munchkin. Het is een lekker geeky spel waarbij je je personage een ras en klasse kan geven zoals warrior-elf of thief-dwarf. Dan moet je volgens een aantal leuke regels monsters op kaartjes gaan verslaan met je level en strength, die je bij elkaar hebt gespaard door je personage allemaal armor, wapens en andere voordelen toe te kennen. Dit spel gaat vast en zeker nog gespeeld worden!

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.