Mijn wishlist voor deze cadeautjesmaanden is toch nog langer als ik dacht. Terwijl ik aan het denken ben voor dit artikel blijven er maar games bij komen in het lijstje!

Animal Crossing: Amiibo Festival
Ik ben dol op Animal Crossing, het is zo’n schattig spelletje, daarom wil ik Animal Crossing: Amiibo Festival ook wel heel graag spelen. Het is ook nog eens een goed excuus om met nog meer Amiibo thuis te komen!


Folk Tale
Ik zie deze game bij Elise in haar lijstje langs komen en ben meteen ook geïnteresseerd! Ik ben dol op The Settlers, speel vaak Banished en Warcraft 3 staat al jaren bij mij in de kast. Dit unieke spel is daarom ook echt een must in dit rijtje en is daarom een mooie toevoeging aan mijn wishlist.


Mario Party 10
Een paar jaartjes terug werd ik door mijn vriend ge├»ntroduceerd aan Mario Party 4 voor de GameCube. Ik vond dit zo’n te gek spel om met vrienden te doen, dat ik al heel lang zit te wachten op mijn aankoop van Mario Party 10. Helaas schiet deze er toch telkens bij in en hoop ik dat ik deze van de kerstman mag ontvangen. De vele controllers voor het spel hebben we al in huis, dat scheelt!


Lara Croft and the Temple of Osiris
Met Lara Croft lekker rennen, klimmen en schieten: het perfecte recept voor een fijn weekend. Met Tomb Raider al in mijn bezig is het een kwestie van tijd voordat ook Lara Croft and the Temple of Osiris gespeeld moet gaan worden. Lekker avontuurlijk en vol actie, daar hou ik ook wel van!


Animal Crossing: Happy Home Designer
Na al die tijd burgermeester te spelen in een prachtig dorpje in Animal Crossing is het erg interessant om als interieurdesigner nu al die meubels in die schattige huisjes eens aan te pakken! Maar door deze dure wintermaanden blijft deze helaas nog in de winkel liggen en plaats ik deze in mijn wishlist.


Welke games staan er op jouw wishlist?

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.