“Een grote brandende schaduw doemt aan de horizon, en de inzet is hoger dan ooit voor de Alliance en de Horde. De nieuwe World of Warcraft: Legion uitbreiding is gevuld met features en content die de helden van Azeroth zal veranderen in Legion-slaying avatars of vengeance”. Een mooie intro die je doet verlangen naar meer van deze uitbreiding en dat is ook precies wat je krijgt een hoop nieuws.

Het gaat inmiddels alweer om de zesde uitbreiding van de populaire MMORPG World of Warcraft en zoals bij eerdere uitbreidingen die zijn verschenen krijg je de mogelijkheid om je personage te boosten naar level 100, verschijnt er een nieuwe Hero Class. Het gaat in Legion om de Demon Hunter, een melee personage met krachten als preternatural mobility en de mogelijkheid om in nieuwe helse vormen te transformeren.

Natuurlijk mag een nieuw continent niet ontbreken in ‘The Broken Isles’, ontdek je het lot van de lost night elf beschaving, confronteer de gestoorde elementen van de Emerald Nightmare en jaag op agents of the Legion in volledig nieuwe zones. Een nieuwe feature is de Órder Hall’, hiermee kan je NPC-members van jouw class order samen om met hen onder jouw commando missies uit te voeren.

In de trailer zie je de demonische terugkeer van Burning Legion’s. Terwijl de Horde en de Alliance heldhaftig een zware strijd voeren, is het aan de helden van beide partijen om de verlossing van de Broken Isle, het oeroude centrum van de doomed night elf beschaving, te vinden. Hiervoor zijn krachtige Artifact wapens nodig en moeten zij een verboden pact sluiten met de dread Demon Hunters van de Illidari- in een laatste, wanhopige poging hun wereld te redden van de ondergang aan de Great Burning Shadow.

Als je alvast een pre-order plaatst voor World of Warcraft: Legion kan je direct een personage boosten naar level 100. Ook krijg je eerder toegang tot de nieuwe hero class in Legion, Demon Hunter, nog voor de uitbreiding uit komt. Ben jij er klaar voor om de stijd aan te gaan tegen de Burning Legion komende zomer?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.