Vandaag is er tijdens de San Diego Comic-Con meer bekend gemaakt over LEGO Dimensions en de rol van Doctor Who in deze game. Spelers kunnen hun verbeelding de vrije loop laten gaan en de regels van traditioneel gamen verbreken door het fysiek bouwen met LEGO stenen te integreren met interactieve gameplay.

In de nieuwe trailer zien we voor het eerst de Doctor Who gameplay en zie je dat werelden samen komen zoals die van Batman en Doctor Who want wat doet de TARDIS ineens in Gotham City?! We zien Doctor WHo samen vechten met Homer Simpson in Aperture Science of in een auto rijden die bezeten is door spoken met Scooby en Shaggy. Het is duidelijk dat LEGO Dimensions een must have knotsgekke game is voor iedereen.

Voor de echte Whovians is er ook nog een leuke Doctor Who Level Pack te koop waarin een extra mission based Doctor Who level in zit samen met een LEGO minifiguur van de 12e Doctor en LEGO modellen van de TARDIS en K-9. De stemmen worden ingesproken door Peter Capaldi, de twaalde Doctor, Jenna Coleman en Michelle Gomez. Mocht dit alles niet genoeg voor je zijn er komt ook nog een Doctor Who Fun Pack die een speelbaar Cyberman minifiguur bevat en een Dalek model die fysiek gebouwd en tweemaal herbouwd kan worden.

LEGO Dimensions zal naar verwachting op 29 september 2015 verschijnen en is dan beschikbaar voor de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en Nintendo WiiU.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.