Steam sales, de dagaanbieding van Bol.com of ouderwets in de speelgoedwinkel; games kun je op diverse manieren bemachtigen. Hoe doen de redactieleden dat? De Female Asking Questions wil weten waar jij je games koopt.

Artikel_FAQ_Heather

Ik koop ze meestal via Steam op de PC en het ligt eraan qua prijzen bij welke winkels in de stad. Dit verschilt vaak. Soms Media Markt, soms GameMania of Bart Smit.

Artikel_FAQ_Maike

Ik koop mijn games meestal bij een van de bekende videogamewinkels. In gamewinkels hoef je meestal niet te betalen voor je pre-orders, aangezien je pas betaald als je game binnen is, daarnaast staan er mensen in de winkel die veel verstand hebben van video games, wat natuurlijk ook ontzettend handig is.

Artikel_FAQ_Laura

Ik koop niet vaak games, omdat ik voor Female-Gamers en InsideGamer meestal de games wel kan doen die ik graag wil doen, en andere games die ik wil hebben daar kan ik meestal geen tijd voor maken door mijn werkzaamheden, maar ik ga wel altijd even de speelgoedwinkel in als ik de kans krijg om op zoek te gaan naar Amiibo, Disney Infinity-figuren en Skylanders. Soms koop ik die ook online, maar daar zijn ze helemaal snel uitverkocht (vooral de Amiibo) waardoor ik meestal in speelgoedwinkels mijn heil zoek. Helaas is dat bij de wollen Yoshi Amiibo nog niet gelukt. Als ik overigens wel af en toe een game koop, dan is het meestal een fysieke game op Bol.com. Ik koop ook vaak digitaal extra nummers voor Dance Central en Just Dance.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.