De P is natuurlijk van Princess Peach. Zouden onze dames nog iets verder denken dan dat, want vandaag verlangen we van ze dat ze met gamepersonages met de P op de Proppen komen!

Princess Ashe
Princess Ashe, ze heet eigenlijk Ashe maar niemand zal haar aanspreken zonder haar elegante Princess titel. (Didi)

[center][/center]

Prinses Peach
Prinses Peach uit de Mario series. Een van de eerste Mario games die ik speelde was Super Mario 64 en ook hier moest je prinses Peach weer redden van Bowser. (Maike)

Nou, nog zo’n Prinses uit de Mario-games, Prinses Peach! Zij is de prinses van ons Mushroom Kingdom en komt regelmatig voor in de Mario games. Ze houdt van roze en is herkenbaar aan haar roze prinsessenjurk, die ze in enkele games inruilt voor wat sportievere outfits. (Patricia)

[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30_juni_Maike_Peach.jpg[/img][/center]

Penelope
Wist jij dat Penelope uit Sly Cooper officieel Nederlands is? Misschien weet je wel dat zij een geweldige pilote en mechanicus is. Penelope is in ieder geval een stoere meid die de Cooper Gang versterkt! (Sandra)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30days_female16_penelope_sandra1.jpg[/img][/center]

Plutia
Plutia uit Hyperdimension Neptunia Victory, vanwege dit soort schattig uitziende karakters wil ik ooit nog een PlayStation 3 of 4 kopen om die Japanse titels te kunnen spelen. (Sam)

[center]img_30_Juni_Sam_Plutia[/center]

Pauline
Er zijn niet zo heel veel plaatjes te vinden van mijn naamgenoot, uit Mario. Gek, want is ze is natuurlijk fantastisch! (Celine)

Pauline ken ik vooral uit de Mario VS Donkey Kong-serie, waarin ze de rol van damsel in distress speelt en dus elke keer weer uit de handen van de grote aap moet worden gered. Gelukkig heeft Mario nog steeds de hots voor haar, en doet hij dat (soms zelfs met behulp van Princess Peach) graag voor de schone jongedame. (Laura)

[center][/center]

Ms. Pac-Man
Ms. Pac-Man. Okay okay, ik smokkel een beetje, er moeten echt meer ladies met de letter P in hun voor of achternaam komen! (Heather)
[center][/center]

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.