Ieeeh! We zijn aangekomen bij de negende dag van de vrouwelijke gamepersonages-alfabet challenge. Zoals je wellicht hebt gemerkt is het steeds moeilijker om met personages te komen die allemaal verschillend zijn. Zo ook vandaag..

Irileth
Irileth uit Skyriiiim. De Dunmer zijn misschien niet moeders mooiste, maar, voor ieder wat wils enzo. (Heather)
[center][/center]

Ivy Valentine
Ivy Valentine, Deze vrouw draagt niet bijzonder veel kleding maar ze kickt wel ass. (Didi)

Isabella “Ivy” Valentine uit Soulcalibur een van de karakters die ik meestal kies wanneer ik een potje Soulcalibur speel. Een levensgevaarlijke femme fatale en ik wil die haarkleur ook trouwens! (Sam)

[center][/center]

Isabelle
Isabelle uit Animal Crossing New Leaf. Isabelle is een hondje die jou helpt met je bezigheden als burgemeester van je eigen dorp. Zonder haar hulp zou je niks bereiken. (Maike)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30_juni_Maike_Isabelle.jpg[/img][/center]

Isabelle Hannah Sinclair

Isabelle Hannah Sinclair uit Fuse is echt ‘mijn’ character. Als lid van Overstrike 9 verslaat ze vijanden met haar enge Shattergun en met haar med beacon heelt ze het team van al hun verwondingen. (Sandra)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30days_female09_isabelle_sandra.png[/img][/center]

Irelia
Haar moet je echt niet tegen komen in het League of Legends strijdveld. (Celine)
[center][/center]

Invisible Woman
Je kan haar eigenlijk niet zien, maar toch heb ik d’r gespot The Invisible Woman! Ze maakt deel uit van de Fantastic Four en is speelbaar in de game Marvel Heroes. (Patricia)
[center][/center]

Inspector Carmelita

Het is een klein beetje cheaten, want eigenlijk heet ze natuurlijk Carmelita Fox, maar ik heb ooit ergens gezien dat haar officiële naam ook wel Inspector Carmelita is dus ik vind dat ik er wel mee weg kom. Dit ‘sexy’ personage uit de Sly Cooper-serie weet altijd weer het hoofd van onze meesterdief op hol te brengen. (Laura)

Carm_wonders

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.