Mario, Luigi en al hun vrienden leren nieuwe vrienden kennen: Paper Mario, Paper Luigi en nog veel meer leuke papieren personages! De twee werelden zijn helemaal in de war geraakt en gezamenlijk gaan ze de strijd aan om hun werelden weer uit de war te halen. Met unieke en hilarische taferelen die we natuurlijk kennen van alle Mario en Luigi spellen, die nog gekker worden door gigantische papercraft figuren. Gebruik Paper Mario om door smalle openingen te komen, zich te vermenigvuldigen en nog veel meer om alle puzzels op te lossen. Op de Nintendo E3 website kan je alle screenshots vinden en in onderstaande trailer is de prachtige hilarische gameplay te bekijken:

DarkPendula

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.