Inmiddels zijn we het wel gewend “Nee, die Amiibo hebben we niet meer” is het standaard zinnetje dat je in heel Nederland hoort. Maar toch geven de echte verzamelaars niet op. Of ze nu vanuit Amerika of Japan deze kant op komen gevlogen, ze zullen in je kast staan stralen.

geekkiek_222

Amiibo’s zijn nu al zo speciaal dat ze achter slot en grendel moeten. Oké dan… Misschien gewoon in de vitrine kast. Waar staan die van jou?

Volg ons nu op Instagram

Dipje

About Dipje

Didi heeft haar eigen Game Mania winkel. Haar tweede naam is events en de derde Indie! Ze is dol op perstripjes en netwerken voor Female-Gamers en dat doet ze niet alleen graag bij haar in de buurt maar ook in de rest van Europa. Daarnaast is zij onze Indiegirl en spot zij de nieuwste games van ons kikkerlandje. Haar favoriete console is de NES, puur uit nostalgie. Maar alle soorten consoles en games worden gewaardeerd.

View all posts by Dipje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.