Een pakket met accessoires zijn Sims fans wel gewend. Voorheen was dit pakket gevuld met outfits, nieuwe kapsels en wat meubels in een bepaald thema. Maar in dit pakket, De Sims 4 Luxe Feest accessoires, kan je ook nieuwe gameplay verwachten net als andere accessoires pakketten die in de toekomst uitgebracht gaan worden.

img_desims4_luxe_feestaccessoires2
Met dit Feest accessoires pakket kan je grootse feesten geven, rode lopers neerleggen, luxe en stijlvolle spullen plaatsen en je Sims voorzien van nieuwe jurken, pakken en make-up. Maak de huidige lounges en bars in jouw Sims-buurten een stuk glimmender en hipper met nieuwe meubels.

img_desims4_luxe_feestaccessoires3
Zoals aangegeven zal er in de accessoires pakketten nieuwe gameplay verschijnen. In dit pakket maak je kennis met twee gameplayvoorwerpen om een spetterend feest te geven. Denk aan een bankettafel die je Sim kan aanvullen met de recepten die jouw Sim kan bereiden. Dat word dus flink je kookvaardigheid verbeteren anders ziet het er een beetje raar uit met tosti’s. Het andere item is een voedsel-/drink-fontijn die je kan plaatsen waaruit allerlei lekkers kan komen en vooral voor culinaire en mixologen vaardigheden zal geven.

img_desims4_luxe_feestaccessoires1
Vanaf 19 mei kan je aan de slag met De Sims 4 Luxe Feest accessoires. Een prijs is nog niet bekend maar je hebt al wel de tijd om je Sims voor te bereiden op glitter & glamour feesten.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.