Heb jij je ooit wel eens afgevraagd hoe het zou zijn als je je kon begeven in The Walking Dead? Dark Day Interactive is een onafhankelijke gamestudio uit Autralië die zich dit ook afvroeg en begonnen is met Once Bitten, Twice Dead.

img_once_bitten_twice_dead_1

De game heeft veel weg van Minecraft, zonder de mogelijkheid dingen te bouwen. Je kunt voorwerpen verzamelen, samenvoegen tot nieuwe voorwerpen en vooral de wereld om je heen verkennen. Er is alleen één nadeel: zombies. Deze monsters hebben het op jou voorzien en het enige wat je kunt doen is survivallen zo lang als je kunt. Offline sta je er alleen voor, maar online kan je elkaar helpen of elkaar tegenwerken door ze te lijf te gaan met je bijl!

 

Ben je benieuwd naar deze game en wil je er meer over weten te komen? Via de website van Kickstarter kan je meer over de game lezen en ze helpen met de ontwikkeling door geld te doneren als jij deze game ook voor je PC, Mac, Linux of Wii U wilt hebben.

 

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.