Dit voorjaar komt Ubisoft met een nieuwe game AirMech Arena, waar je met hyperfuturistische wapens epische veldslagen gaat vechten. Deze real-time action strategy game zal gratis te spelen zijn op Xbox One en PlayStation 4.

AirMech Arena speelt zich af in een door oorlog verscheurde toekomst. Hier commandeer jij de AirMechs: onvoorstelbaar krachtige wapens die bovendien kunnen transformeren. Er zijn negen verschillende AirMechs met elk hun eigen unieke kenmerken, waarbij je van vorm kunt veranderen om snel te schakelen tussen aanvallen op de grond en in de lucht.


img_AirMech_Arena_003

Met behulp van je AirMechs bouw je gigantische legers die op jouw bevel vijandige forten aanvallen en je eigen basissen beschermen. Hierdoor speel je nieuwe waardevolle eenheden vrij, maar ook piloten, speciale items en strijdkleuren om je leger een eigen gezicht te geven.

AirMech Arena biedt je verschillende spelvormen. Zo kan je alleen spelen in de singleplayer , maar ook samen met of juist tegen anderen vechten in de multiplayer. Hierbij vorm je teams van maximaal vier spelers. Teamwork is essentieel, want terwijl jullie het territorium van de vijand binnendringen, moeten de eigen forten goed beschermd blijven en is de aanvoer van nieuwe grondstoffen van levensbelang. Tot slot is er nog een speciale toeschouwer optie om de wedstrijden van anderen te bekijken.


img_AirMech_Arena_001

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.