Heb je ooit de droom gehad dat je een eigen film studio in Hollywood had? Dat kan binnen Virtual City Playground: Building Tycoon voor de iPad met de laatste update.

De app, Virtual City Playground: Building Tycoon heeft een nieuwe gratis update, 1.16 version, die heel veel nieuwe content aan de app toevoegt. Zo zijn er meer dan 50 nieuwe quests, nieuwe gebouwen zoals een 3D bioscoop, Hollywood studio, Film academie, luxe huizen voor beroemde bewoners en vele prachtige nieuwe decoraties en meer.

Naast extra content hebben ze ook de interface aangepast naar een HD interface, kan je de bewoners van je stad zien in hun dagelijkse leven, zie ze selfies maken of gewoon lekker rondstruinen door de straten van je stad. Krijg je al zin om aan de slag te gaan? Pak snel je iPad en download de gratis update en leef een Hollywood leven binnen Virtual City Playground: Building Tycoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.