Tegenwoordig is er van alles wel een app te vinden voor op je mobiele telefoon of tablet. Bij de consoles en zelfs bij sommige grotere games kun je al je statistieken terug zien of je vrienden berichtjes sturen.

Het is daarom natuurlijk niet heel gek als ook Nintendo komt met een eigen app. Nintendo doet dit natuurlijk geheel in eigen stijl en laat binnenkort meer weten over dit project. Met de app zul je jouw Mii personages kunnen zien en ze gebruiken voor onder andere sociale media. Nintendo is niet van plan om ook mobiele games te gaan uitbrengen maar ziet dit als een kans om de gamers dichterbij Nintendo het merk te brengen.

game_mii

Dipje

About Dipje

Didi heeft haar eigen Game Mania winkel. Haar tweede naam is events en de derde Indie! Ze is dol op perstripjes en netwerken voor Female-Gamers en dat doet ze niet alleen graag bij haar in de buurt maar ook in de rest van Europa. Daarnaast is zij onze Indiegirl en spot zij de nieuwste games van ons kikkerlandje. Haar favoriete console is de NES, puur uit nostalgie. Maar alle soorten consoles en games worden gewaardeerd.

View all posts by Dipje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.