De review van Monster Hunter 4 Ultimate komt er snel aan! Tot die tijd kan je je wellicht vermaken met de livestream die Nintendo Benelux vanmiddag uit zal zenden. Erg leuk om te weten is dat fans aan het woord komen waaronder Lin Setzekorn.

Capcom heeft enige tijd geleden een wedstrijd georganiseerd waarbij fans een wapen konden ontwerpen met daarbij de mogelijkheid dat deze in de game opgenomen zou worden. Lin Setzekorn heeft een wapen, the Emperor’s Speech, ontworpen en deze is dus als winnaar uit de wedstrijd gekomen en in de game terecht gekomen.

Tijdens de livestream, die via twitch.tv/nintendonederland zal worden uitgezonden, geeft de mogelijkheid om vragen te stellen over Monster Hunter 4 Ultimate. Neem dus een kijkje vanaf 16:00 uur en veel kijkplezier toegewenst.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.