Mix mysterieuze ninja krijgers en LEGO en je hebt LEGO Ninjago: Shadow of Ronin. Op het nieuwste artwork zien we de favoriete Ninja’s Kai Jay, Cole, Zane, Lloyd en de mysterieuze Ronin.

In LEGO Ninjago: Shadow of Ronin kruipen spelers in de huid van hun favoriete Ninja krijgers en gebruiken ze nieuwe voertuigen, machines en draken om zich een weg door het Ninjago universum te vechten. Een nieuwe vijand genaamd Ronin maakt zijn intrede in de videogame. Met behulp van het Obsidian Glaive wapen steelt deze vijand de herinneringen van Ninja krijgers. Spelers moeten hun wapens terugvinden om daarmee hun krachten terug te krijgen, voordat Ronin zijn snode plannen kan uitvoeren.

LEGO Ninjago: Shadow of Ronin is vanaf 27 maart beschikbaar voor Nintendo 3DS en PlayStation Vita.

game_LEGO Ninjago Shadow of Ronin art

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.