Vanmorgen las ik op Facebook dat De Sims alweer 15 jaar in ons leven is. VIJFTIEN JAAR!! Hartstikke leuk voor de bedenkers, uitgevers en fans maar ook een beetje confronterend. Het blijkt dus dat ik ook al 15 jaar deze game speel en ik ben nog lang niet van plan om ermee te stoppen.

Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik op de TV een reclame zag over een nieuwe game, genaamd De Sims en het sprak mij meteen aan. Door de loop van de jaren ben ik alle uitbreidingen aan gaan schaffen en stond ik als er een nieuwe uitbreiding uit was in de Dynabyte (ken je hem nog?) om te vragen of de nieuwe game toevallig binnen was. Nee, niet voor mezelf maar voor een denkbeeldig broertje of zusje die helemaal fan was. Ik kon toch niet bekennen als jong volwassene dat ik die game speelde? Nu mag iedereen het weten hoor dat ik soms nog lekker in De Sims games te vinden ben.

In ons archief heb ik nog een item terug gevonden van toen De Sims 10 jaar oud was geworden, lees deze Funny Facts nog eens door. Of kijk nog even naar hoe het allemaal begon in een terugblik naar De Sims

Bijna de hele collectie van De Sims is in mijn bezit, ik mis nog een accessoires pakket van De Sims 3 maar die ga ik nog wel aanschaffen gewoon om mijn collectie compleet te maken. Inmiddels zijn we al bij De Sims 4 en inmiddels ben ik digitaal bezig met de games. Scheelt weer kast ruime, al heeft een doosje toch ook wel iets.

Hoe lang speel jij al De Sims games? Heb je de hele collectie? Of mis je nog een deel?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.