Het is weer vrijdag, de week is voorbij! Het is weekend, tijd om te gamen! Welkom op de Casual Friday! Voor deze Casual Friday bespreek ik het zoek en vind spel Zulu’s Zoo.

Soms zijn we niet alleen op zoek naar ontspannende games, maar naar educatieve waar we ook iets van leren. Hoewel Zulu’s Zoo lijkt op een zoek en vind voor kinderen, zijn de weetjes die tussendoor in beeld komen ook voor volwassenen interessant. Denk jij dat je alle dieren al kent of wil je jouw kinderen meer bijbrengen over de dierenwereld dan is dit een leuke game om samen (of natuurlijk in je eentje) te spelen. De dieren zijn goed verstopt en zelfs doorgewinterde casual gamers zullen af en toe een hint nodig zijn!

img_zulus_zoo_1

De dierentuin waar Zulu werkt doet mee aan een wedstrijd voor een flink geldbedrag. Helaas is de dierentuin erg verwaarloosd en maken ze nog niet veel kans. Het is aan jou om als Zulu in de dierentuin klusjes op te knappen en de kansen zo te vergroten. Verzorgers en schoonmakers zullen je taken geven en je een interessant weetje als dank geven. Deze weetjes zal je nodig zijn om tussendoor een kleine test te maken, waardoor Zulu kan promoveren en nog meer taken kan voltooien.

img_zulus_zoo_2

Tussen de levels door zijn er ook minigames te spelen. Deze zijn niet verplicht maar wel erg leuk. Memory spelen met verschillende foto’s van de dieren, zodat het toch iets moeilijker is, of uitzoeken welke dieren op welk continent leven. Ieder level heeft andere klusjes. Bij de vissen zal je moeten controleren of ze er allemaal nog zijn, terwijl je bij de pinguïns op zoek gaat naar vuilnis. Bij het amazonewoud ga je vogels fotograferen en bij het Aziatische verblijf zijn de tijgers wel héél goed verstopt. Vergis je niet, want de levels zijn erg lastig! Zal de dierentuin van Zulu de wedstrijd winnen?

img_zulus_zoo_3

[b]Conclusie:[/b]
Zulu’s Zoo is niet alleen een hartstikke leuk en vrolijk spel, het is ook verbazingwekkend moeilijk! Het is interessant voor jong en oud, maar voor de jonge kant van de familie is het beter om samen op zoek te gaan naar al die diertjes. Leer interessante feitjes en speel minigames tussendoor. Weet jij genoeg van dieren af om te slagen voor de testjes die de directeur voor je in petto heeft? Zulu’s Zoo is een echte aanrader als je op zoek bent naar een luchtig educatief spelletje!

Zulu’s Zoo is op [url=http://www.denda.com/store/product/10830002-zulu-s-zoo] Denda Games [/url] een uur gratis te spelen, heb je er dan nog geen genoeg van? Dan kan je het tijdelijk voor €6,99 zelf kopen. Ook [url=http://www.denda.com/store/zoek-en-vind-spelletjes] voor meer zoek en vind spelletjes [/url] kan je op de website van Denda Games terecht.

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.