In Cities XXL kan je enorme steden bouwen, ontwikkelen en managen. De game zal binnenkort verkrijgbaar zijn en ondertussen kan je de trailer ‘Life in the City’ bekijken.

Cities XXL heeft meer dan 65 enorme maps die door een verbeterde engine tot leven zijn geroepen: met ruim 1000 unieke gebouwen, geanimeerd stadsleven en burgers die de straten bewandelen. Het leuke eraan is dat de burgers zich zelfs kleden naar de buurt waarin zij wonen en hun bevolkingsklasse. Hoe realistisch kan je een City Simulatie game maken!? Zorg ervoor dat je de geluidsoverlast en luchtvervuiling die je in Cities XXL op lokaal niveau kunt managen onder controle houdt. Begin je al enthousiast te raken wacht maar tot je de trailer ziet die je hieronder kunt bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.