In de nieuwste trailer van Rockstar games, GTA V voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC kun je zien dat er nu een First-Person gameplay mogelijk is.

De bezitters van een Xbox One en/of PlayStation 4 kunnen al vanaf 18 november aan de slag met deze First-Person ervaring. De PC gamers hebben net even wat meer geduld nodig en kunnen vanaf 27 januari aan de slag. Eerder kon je hier al lezen via deze link welke extra’s terugkerende spelers krijgen met de Next Gen versie van GTA V. Dat ik straks letterlijk de wereld van Los Santos en Blaine County door de ogen van Michael De Santa, Trevor Philips, en Franklin Clinton kan beleven vind ik een enorm mooie toevoeging. Nu is het alleen nog wachten op een leuke, krachtige en ietwat stoute vrouwelijke personage. Veel kijkplezier met de first person gameplay trailer van GTA V voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.