Via een gratis update kan je vanaf vandaag weer aan de slag met zwembaden in De Sims 4. Vandaag is er een trailer verschenen waarin je een hoop inspiratie op kan doen bij het bouwen van je eigen zwemparadijs.

Deze zwembaden kan je op de gewone grond buiten bouwen, maar ook op een fundering. Je kan dus lekker creatief aan de slag! Ook zullen veel Sims fans blij zijn dat je een muurtje om je zwembad heen kan bouwen als je flauw bent van bepaalde Sims.

 

Ik ben er in elk geval heel blij mee, een Sims game zonder zwembad is gewoon niet af!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

One Comment on “De zwembaden zijn terug in De Sims 4, gratis update”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.