Top 10 Horrorgames voor Halloween

1. The Last of Us Remastered
Joel en het moedige tienermeisje Ellie moeten de handen ineen slaan om de reis door de VS heelhuids af te leggen. Onderweg verkennen ze verlaten steden die één zijn geworden met de natuur, en ontdekken ze een bevolking die is uitgedund door een moderne plaag. Overlevenden die elkaar uitmoorden voor eten is alledaags geworden. Samen moeten ze zien te overleven zodat ze misschien het virus kunnen stoppen.

img_lastofus_remasterd

2. Outlast
Outlast is een gruwelijke overlevingshorror waarin duidelijk wordt dat de meest verschrikkelijke monsters nog wel uit de menselijke geest voortkomen. Als je van enge games houdt moet je deze hebben gespeeld, de game is namelijk zo eng dat je bijna niet verder durft te spelen.

img_outlast

3. Dead Space
Dead Space is een third-person survival horror-actie game waarin de vreemdste dingen gebeuren in de ruimte. De ruimte zal nooit meer hetzelfde zijn! Houdt je van horror en sciencefiction, dan moet je deze zeker hebben gespeeld.

img_deadspace
4. The Evil Within
Overwin je grootste duistere angsten in een verknipte wereld van de meester van de survival-horror, Shinji Mikami. Een wereld waarin onvoorstelbare gruwelen, wrede valkuilen en bijna ondraaglijke spanning je zenuwen tot het uiterste testen. Als jij denkt klaar te zijn voor de ultieme horror test, dan moet je deze hebben gespeeld.

img_evilwithin
5. Silent Hill 4 – The room
Henry Townsend zit gevangen in zijn eigen vervloekte appartement. Enkel door de mysterieuze doorgangen naar een onmenselijke wereld te onderzoeken en de vreemde monsters die daar rondzwerven te overleven, zal je ontdekken waarom hij gevangen zit!

img_Silent_Hill_4

6. Resident Evil 2
Een van de betere Resident Evil’s ooit. Het spel speelt zich twee maanden na Resident Evil af, wederom in Raccoon City. De stad is getroffen door een virus, waardoor de bewoners veranderd zijn in zombies. De twee hoofdpersonages, Leon Kennedy en Claire Redfield, moeten ontsnappen uit de stad en komen onderweg in verschillende verwikkelingen.

img_resident_evil2

7. Alan Wake
In deze exclusieve Xbox 360 game sta je in de schoenen van ene Alan Wake, een man die als bestsellerauteur van thrillers leeft van de angst van mensen. Het is al twee jaar geleden dat Alan een letter heeft neergepend. Zijn vrouw zet hem aan om te verhuizen naar een rustig afgelegen dorpje. Nadat zijn vrouw op mysterieuze wijze verdwijnt, zit Alan gevangen in het verdacht vreedzame stadje Bright Falls in Washington. Met een handvol raadsels over hoe en waar, moet hij voorkomen dat hij voorgoed in zijn eigen nachtmerrie gevangen blijft.

img_alan_wake

8. Silent Hill: Downpour
Gedetineerde Murphy Pendleton grijpt zijn laatste kans op vrijheid wanneer zijn bus voor gevangenentransport verongelukt aan de rand van een mistige en duistere, schijnbaar verlaten stad … Een stad die de naam Silent Hill draagt en waar je niet kan ontsnappen aan de angst en kwelling.

img_Silent_Hill_Downpour

9. Alone in the Dark: The New Nightmare
Edward en Aline vertrekken naar Shadow Island, op zoek naar drie oude relikwieën die samen de sleutel zouden vormen tot een ongelooflijk gevaarlijke verschijning. Gevaar dreigt uit elke hoek en schaduw kan donkere geheimen bevatten.

img_Alone_in_the_Dark_A_New_Nightmare

10. Condemned
Nog nooit was de jacht op een seriemoordenaar zo angstwekkend echt. Een geniale en verschrikkelijke moordenaar daagt de wet uit met een serie gruwelijke moorden. Jij kruipt in de huid van FBI-agent Ethan Thomas. Om de moorden op te lossen, kom je tegenover de meest gewelddadige en sadistische kanten van de mensheid te staan. De moordenaar heeft voor jou tips achtergelaten, reken dus maar op een gruwelijk eindgevecht.

img_condemned

One Comment on “Top 10 Horrorgames voor Halloween”

  1. Until Dawn is ook nog een hele goede om aan toe te voegen! Super veel jumpscares en een goed verhaallijn! Hij is alleen wel voor de PS4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.