De meningen waren een beetje verdeelt over de Sims 4. Er zitten geen zwembaden in, je kunt niet meer alles een specifieke kleur geven en de mensen met een Mac kunnen de game niet eens spelen. Gelukkig luistert EA naar zijn fans en komen er de komende maanden erg veel leuke dingen aan. De eerste gratis update is vanaf vandaag te downloaden.

In de oktober ghost update zitten de geesten die we allemaal stiekem wel miste. Als je sim overlijd kan hij terug komen in de wereld van de levende. Ze kunnen dingen repareren, bezit nemen van je apparatuur of misschien choqueren ze je levende sim wel. De geesten zijn niet speelbaar maar als je genoeg interacties met ze doet kunnen ze weer tot leven gebracht worden.

Inmiddels is niemand meer bang om toe te geven dat hij of zij een beetje geeky is, dus ook jou Sim kan er nu helemaal voor uit komen. Vanaf nu kun je jou sim aankleden als één van de Star Wars figuren. Verkleed je Sim dus als Luke Skywalker, Leia, Darth Vader of Yoda.

img_Sims4_1

Naast deze grote veranderingen zijn er nog een aantal kleine puntjes doorgevoerd. Zo zijn er een aantal bugs opgelost en kun je nu nieuwe kleuren kiezen voor de ogen van je sim.

Er is een tipje van de sluier opgelicht met betrekking tot de volgende updates. En jullie worden hier vast blij van, ik in ieder geval wel. Vanaf de november update kunnen we gaan zwemmen in de Sims en krijgen we dan eindelijk de mogelijkheid om je sim te verdrinken. De december update staat in het teken van werken en hierin worden nieuwe carrières en beloningen geïntroduceerd.

About Dipje

Didi heeft haar eigen Game Mania winkel. Haar tweede naam is events en de derde Indie! Ze is dol op perstripjes en netwerken voor Female-Gamers en dat doet ze niet alleen graag bij haar in de buurt maar ook in de rest van Europa. Daarnaast is zij onze Indiegirl en spot zij de nieuwste games van ons kikkerlandje. Haar favoriete console is de NES, puur uit nostalgie. Maar alle soorten consoles en games worden gewaardeerd.

View all posts by Dipje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.