Binnenkort komt er wederom een leuke titel uit voor de Nintendo 3DS namelijk Ultimate NES Remix. Een game waarin je zestien van de beste NES-titels kunt terugvinden.

Veel gamers zijn ooit begonnen met de NES of hebben later alsnog de NES uitgeprobeerd om te zien waar de wat oudere gamer het over had. Vanaf 7 november kan jij vanaf jouw moderne Nintendo 3DS of 2DS ouderwets gamen met de Ultimate NES Remix. De game is een mengelmoes van klassieke Nintendo-spellen die op verrassende manieren zijn aangepast voor korte en onder tijdsdruk te voltooien uitdagingen.

Denk aan games zoals Donkey Kong, Dr. Mario, Excitebike, Metroid, Super Mario Bros, The Legend of Zelda en nog veel meer klassiekers. Zelfs de meest ervaren spelers zullen hun handen vol hebben aan de vele snelle uitdagingen, van de strijd met Ridley uit Metroid tot de ongebruikelijke opdracht om Princess Peach haarzelf te redden.

Spelers die hun platformvaardigheden eens zwaar op de proef willen stellen, zitten goed in de unieke nieuwe spelstand Speed Mario Bros., een volledige, versnelde versie van Super Mario Bros., waarin spelers supersnel moeten denken en handelen om de vlaggenmast aan het eind van elk level te bereiken. De spelers die drie sterren hebben gehaald in alle uitdagingen, worden beloond met Famicom Remix, de Japanse versie van NES Remix, waarin ze de spellen op heel nieuwe manieren kunnen ervaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.