Er zijn al verschillende mysterieuze mega-evolutie’s bekend gemaakt binnen de aankomende Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire. Vandaag kunnen we er een aan toevoegen namelijk Rayquaza.

Rayquaza is de derde Legendarische Pokémon uit de regio Hoenn die kan mega-evolueren in Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire. Rayquaza is een ongelooflijk krachtig Dragon- en Flying-type Pokémon, dat gelijk staat met Groudon en Kyogre. Terwijl Primal Groudon en Primal Kyogre beneden op de grond in Hoenn een episch gevecht aangaan dreigt de wereld uit balans te raken. Rayquaza leeft hoog boven de wolken en de inwoners van Hoenn zien hem als hun beschermer en redder.

[center]img_pokemon_omegaruby_alphasapphire[/center]

Mega Rayquaza heeft met zijn Delta Stream Ability het vermogen om de strategie van een tegenstander te ruineren. Aanvallen zoals Rain Dance, Sunny Day, Sandstorm aanvallen mislukken als gevolg van harde windvlagen die Mega Rayquaza opwekt. Abilities zoals Drought en Drizzle worden niet eens actief. Ook de aanvallen waar een standaard Flying-type Pokémon meestal gevoelig voor zijn, richten niet meer dan normale schade aan.
[center]http://youtu.be/WPQg3lSvWc4[/center]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.