Meestal ben ik onbewust Geek Kiek’s aan het spotten, op sommige locaties weet je gewoon dat je ze tegen komt. Vandaag was dit anders ik stond namelijk midden in de La Place. Op dit soort momenten ben ik de technologie extra dankbaar want hier had ik mijn oude zware camera nooit mee naar toe genomen. Lang leve de camera’s op telefoons.

geekkiek_105

Ineens stond hij daar. Een grijp machine van Spiderman. Wat een kermis gevoel zo midden in een restaurant. Op welke gekke plekken ben jij wel eens dit soort machines tegen gekomen?

Volg ons nu op Instagram

Dipje

About Dipje

Didi heeft haar eigen Game Mania winkel. Haar tweede naam is events en de derde Indie! Ze is dol op perstripjes en netwerken voor Female-Gamers en dat doet ze niet alleen graag bij haar in de buurt maar ook in de rest van Europa. Daarnaast is zij onze Indiegirl en spot zij de nieuwste games van ons kikkerlandje. Haar favoriete console is de NES, puur uit nostalgie. Maar alle soorten consoles en games worden gewaardeerd.

View all posts by Dipje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.