RuneScape is al jaren niet meer de game die in paint gemaakt is, het wordt steeds volwassener en met de HTML5 launch die eraan zit te komen gaat RuneScape een nieuw tijdperk in. In het teken van Halloween heeft RuneScape een nieuwe griezelige quest uitgebracht: Broken Home. Ook deze quest laat zien hoe RuneScape aan het veranderen is door ons een andere kijk op questing in RuneScape te geven. Voor het eerst wordt er met savepoints gewerkt en de quest is opnieuw te spelen. Daarnaast bevat deze quest ook verscheidene uitdagingen om te voltooien.

Ook benieuwd naar deze nieuwe quest of naar RuneScape zelf? Sandra gaat vanavond om 20:00 deze quest voor het eerst spelen, lekker griezelen dus! Kom ook gezellig kijken en praten met Sandra op http://www.twitch.tv/femalegamersnl.

DarkPendula

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.