Rocksmith 2014 is vanaf November verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One, dus nog net op tijd om even de Sinterklaas en Kerst klassiekers te leren spelen.

Al ruim twee miljoen romantische en ook stoere mannen en vrouwen hebben leren gitaar spelen met de Rocksmith-methode. En vanaf 6 november kun je dus ook op je nieuwe console met Rocksmith 2014 Edition verder oefenen. Naast gewoon lekker spelen kan je dankzij de geïntegreerde streaming- en video-opties van de PlayStation 4 en Xbox One jouw rifjes en op maat gemaakte tunes uit de Tone Designer opnemen en delen! Wie weet maak je zo wel kans op een glansrijke muziek carrière.

art_rocksmith_001

Op de PlayStation 4 wordt Remote Play met de PlayStation Vita ondersteunt waarop je nummers afspeelt zonder input. Dit is perfect als je een volledig nummer wilt bekijken en bestuderen, zonder het daadwerkelijk te hoeven spelen.

art_rocksmith_002

Standaard heeft Rocksmith 2014 Edition al ruim 50 nummers maar als dat niet genoeg is dan zijn er nog 300 nummers beschikbaar om aan te schaffen. Heb je ook die allemaal al geleerd, no worries want, de muziek bibliotheek groeit wekelijks.

art_rocksmith_006

Nog een leuk weetje als je van de Xbox 360 naar de Xbox One schakelt of van PlayStation 3 naar PlayStation 4, kun je jouw eerder gekochte DLC-nummers importeren, zonder extra licentiekosten te hoeven betalen of content opnieuw te hoeven kopen.

art_rocksmith_003

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.