Alle PlayStation 4-gamers krijgen een heel weekend gratis toegang tot de online multiplayer-functies van PlayStation Plus. Het weekend begint op vrijdag 26 september om 09.00 en eindigt op maandag 29 september om 09.00.

Alle gamers met een PlayStation 4 kunnen gebruikmaken van de aanbieding zonder dat ze zich ergens voor hoeven aan te melden. Als PlayStation Plus-lid heb je niet alleen toegang tot de online multiplayer-wereld van PlayStation 4, maar mag je per maand ook twee titels voor PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation Vita downloaden. Deze games mag je blijven spelen zolang je lid bent van PlayStation Plus. Daarnaast krijg je exclusieve kortingen bij PlayStation Store, exclusieve toegang tot cloudopslag en nog veel meer, en dat voor maar 6.99** per maand. Voor wie op zoek is naar een nog betere aanbieding; er bestaan ook abonnementen voor drie maanden (14,99**) en voor een jaar (49.99**).

 

* Topgames zijn games met een Metacritic-beoordeling van 70+

** Prijzen variƫren per gebied

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.