Opgegroeid met paarden kon je me wel een paardenmeisje noemen. Speciaal voor alle paardenmeisjes is Mijn Dierenpraktijk Paarden 3D voor Nintendo 3DS binnenkort verkrijgbaar.

Wil jij niets liever dan paarden verzorgen en alles over verschillende paardenrassen te weten komen? Dan is Mijn Dierenpraktijk Paarden de musthave Nintendo 3DS game voor jou! Heel veel verschillende paardenrassen komen in deze game voor. Je onderzoekt deze prachtige dieren op ziektes en verwondingen om ze vervolgens beter te maken. Binnen de game kan je alles, je geeft vaccinaties, je desinfecteert wonden en ook voor operaties kunnen de paarden bij jou als arts terecht. Moet een paard echt wat meer rust en verzorging hebben dan neem je ze op in je eigen kliniek.

Je krijgt echte dierenarts ervaringen met fantastische 3D graphics. Maak foto’s van jezelf en gebruik ze in het spel, Gebruik Gyroscoop Controls voor het maken van avatars en het spelen van de beschikbare minigames. Met behulp van de stethoscoop, thermometer, bloedmonsters en palpatie onderzoek kun jij de juiste diagnose stellen. Wanneer alles in de praktijk gedaan is kan je op je eigen paard een rit maken en de fantastische ruiterlandschappen ontdekken.

Mijn Dierenpraktijk Paarden 3D voor de Nintendo 3DS is vanaf 6 november verkrijgbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.