Eind september brengt Kurio een geheel vernieuwde kindvriendelijke tablet op de markt: de Kurio Telekids TAB.

De Kurio TAB zal verkrijgbaar zijn in roze en blauw. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen op een leuke en zeer veilige manier de mogelijkheden van de digitale wereld ontdekken. Dankzij de snelle Intel chip kunnen ze vliegensvlug schakelen tussen filmpjes kijken, spelletjes spelen, foto’s maken en met behulp van een speciaal internetfilter internetten. Voor Telekids fans is er een handige en super leuke Telekids app voorgeïnstalleerd. Hiermee kun je de uitzendingen van Telekids streamen op de tablet.

img_Kurio_Tab3
Een erg leuke eigenschap van de Kurio Telekids TAB, uniek voor tablets, is de Kurio Motion functie. Hiermee kunnen kinderen games spelen voor de camera van de tablet. De bewegingen die ze maken vormen de besturing van educatieve, sportieve of racing games. Dus niet onderuit hangen op de bank om een spel te spelen, maar actief in de benen om de tegenstander te verslaan!
img_Kurio_Tab2
Kurio heeft met de Kurio Telekids TAB niet alleen aan de kinderen gedacht, maar ook rekening gehouden met de wensen van ouders. Zo is de TAB uitgerust met het Kurio Genius internetfiltersysteem. Dit systeem bevat een database met ruim 450 miljoen websites die dagelijks geüpdate wordt. Aan de hand van het gebruikersprofiel bepaalt het filter of een kind een website wel of niet mag en kan bezoeken. Bovendien is het mogelijk om per kind een apart gebruikersprofiel aan te maken die meegroeit met de leeftijd van het kind. Hoe ouder ze worden, hoe meer er beschikbaar komt. De kids liever niet te lang laten spelen op de tablet? Geen probleem, door middel van tijdmanagement stellen ouders gemakkelijk een tijdlimiet in. En de stevige rubberen beschermhoes maakt de TAB nog meer kidsproof!

 

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.