Sinds vandaag is de inhoud van de Season Pass voor Assassin’s Creed Unity bekend. Deze Season Pass is goed voor zo’n acht uur extra gameplay en is vanaf 2015 beschikbaar.

img_assassinscreedunity_seasonpass

De Season Pass bestaat uit de volgende onderdelen:

Assassin’s Creed Unity Dead Kings
Dit verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen in Assassin’s Creed Unity en draait om Arno die Parijs verruilt voor Saint Denis. Dead Kings bestaat uit op zichzelf staande missies waarin je de Basiliek verkent en het tegen nieuwe vijanden moet opnemen om het mysterie van de stad bloot te leggen. Een nieuw wapen is het Guillotine-geweer, een dodelijk explosief wapen die bruikbaar is op zowel korte als lange afstanden. Verder zijn er ook nieuwe open-wereldactiviteiten zoals schattenjachten, moordmysteries- en contracten en nieuwe coöp-missies. Je kunt de extra wapens, uitrustingen, vaardigheden en outfits die je vrijspeelt ook gebruiken voor de game zelf.

Uitbreidingen voor Arno’s avontuur in Parijs
Deze uitbreidingen bestaan uit drie nieuwe missies, 30 nieuwe wapens en extra opties in de vorm van outfits en uitrustingen om je Assassin te customizen naar jouw eigen smaak. Verder kun je nog meer te weten komen over Assassin’s Creed Unity en de Franse Revolutie. Exclusief op de dag van de release krijg je ook het zwaard Fleur de Lys.

Assassin’s Creed Chronicles: China
Dit is een nieuwe standalone die zich afspeelt in het Middenrijk van China in de zestiende eeuw, waar de laatst overgebleven Assassin van het Chinese broerderschap Shao Jun naar haar vaderland terugkeert voor wraak. Haar vaardigheden heeft ze geleerd van niemand minder dan Ezio Auditore en ze zal ze hard nodig hebben om wraak te kunnen nemen. Je sluipt over de Chinese Muur en slaat toe vanuit de schaduwen om Shao Jun haar missie te laten voltooien. De setting is geïnspireerd door traditionele Chinese schilderijen en architectuur uit de meest belangrijke periode in één van de grootste beschavingen uit de geschiedenis.

Assassin’s Creed Unity zal in november verschijnen voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Voor meer informatie over de Season Pass kun je hier terecht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.