Waarom zou je Goede Tijden Slechte Tijden kijken als je ook onze Goede Tijden Gamende Meiden kunt lezen? Plus, om 20:00 uur vanavond heb jij hele andere dingen te doen, dan kijk je namelijk als het goed is naar Laura. Zij streamt vanavond inFamous: First Light om te ontdekken in welke benarde situaties de hippe Fetch terechtkomt.

Daarnaast is ze gezellig aan het babbelen en je bent uitgenodigd om mee te kletsen in de chat. Tune in vanavond op www.twitch.tv/jennydiamond Tot dan!

JennyD

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.