Pak je cola en je chips want vanavond pakt Female-Gamers het streamen weer op. Laura Kempenaar is vanaf 20:00 uur te zien op www.twitch.tv/jennydiamond en ze streamt dan LEGO Marvel Super Heroes. Ze kan die plasticen snoetjes nu eenmaal moeilijk weerstaan en in afwachting van LEGO Batman 3 heeft Lau wel zin om met superhelden te worstelen.

Zou tof zijn als je gezellig komt kijken en chatten, Laura staat open voor allerlei vragen die natuurlijk ook over andere games mogen gaan.

Had je geen tijd, zat je in de sportschool of was je het straal vergeten? No probz, want je kunt de stream hier terugkijken: http://www.twitch.tv/jennydiamond/c/5206024

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.