Braaaaains! De Counter-Strike Nexon: Zombies Open Bèta is nu speelbaar via Steam. Je kunt de game downloaden in de Steamstore.

De ontwikkeling van Counter-Strike Nexon: Zombies is gebaseerd op Valve’s klassieke actiegame Counter-Strike (CS). Nexon heeft opnieuw met Valve de handen ineengeslagen om een nieuwe zombieversie van de meest geliefde first-person shooter (FPS) te ontketenen, met nieuwe gamemodi, wezens, en meer.

Paul Lee, productmanager bij Nexon Europe:

“Zoals gewoonlijk is de feedback van spelers van grote betekenis voor de manier waarop wij onze games ontwikkelen. Wij willen horen over de wapens die spelers het liefst hanteren, de spelmodi die ze als het leukste ervaren, en wat ze verder graag zouden willen zien in Counter-Strike Nexon Zombies.”

De open bèta Counter-Strike Nexon: Zombies is volledig gratis toegankelijk, en dat zal de game ook blijven na de officiële lancering in begin oktober in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Pools en Russisch.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.