Bloodborne werd op E3 niet direct met open armen ontvangen, maar tijdens Gamescom schijnt het enthousiasme voor deze gothic slachtgame te zijn opgelaaid. Goed nieuws vanuit ontwikkelaar From Software/Sony: morgen start de alpha.

Gelukkige PlayStation 4-bezitters in Europa hebben de uitnodigingen binnen gekregen, waarin staat de testgame (die 3,7 GB groot is) beschikbaar is op 1 oktober van 7 uur ‘s ochtends tot 10 uur ‘s avonds, op 3 oktober van 7 uur ‘s ochtends tot 10 uur ‘s avonds en tot slot op 5 oktober van 7 uur ‘s ochtends tot 10 uur ‘s avonds.

Zit je er niet bij? Bloodborne verschijnt 6 februari op PlayStation 4.

JennyD

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.