Bigben Interactive kondigt de release aan van Expeditie Robinson: Clash der helden. De game zal op 12 September verschijnen voor de Nintendo 3DS.

Het succesvolle Expeditie Robinson is deze week begonnen aan het 15e seizoen. Meer dan 900.000 Nederlanders keken op 4 september naar de eerste uitzending op RTL5.

In Expeditie Robinson: Clash der helden kan je in alle vrijheid een exotisch eiland verkennen. Het heeft een dag- en nachtcyclus om alle grondstoffen te verzamelen die nodig zijn om de hut te verbeteren. Je zult vaardigheden moeten demonstreren tijdens nieuwe uitdagingen die trouw zijn aan de serie en er moeten uiteraard bondjes binnen het team gesmeed worden om eliminatie te voorkomen.

img_expeditie_robinson

Voor de allereerste keer kan je de avatars van het team aanpassen. Het grondstofverzamelsysteem stelt je in staat om gebouwen te bouwen en eten op het kampvuur te bereiden. Als je de grondstoffen niet goed beheerst, staan er insecten op het menu!

Maar de meest formidabele uitdaging is uiteraard de beroemde evenwichtsbalk waarop spelers die de kleinste beweging maken, genadeloos worden uitgeschakeld. En ten slotte is er de Eilandraad die de meest egoïstische spelers zal uitschakelen.

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.