Bijna is het zover! De release datum van World of Warcraft Warlords of Draenor wordt bekend gemaakt, niet alleen de datum maar ook de cinematic trailer zal live gaan. Bij deze voor iedereen de uitnodiging.Wanneer: Donderdag 14 augustus Tijd: 18.30 uur CEST Locatie: website van WorldofWarcraft.comVoor de Gamescom bezoekers start het event om 18.00 in Keulen op een groot 12 meter screen.

MsMarvel

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.