Het zal jullie de afgelopen dagen niet ontgaan zijn dat een van de beste acteurs Robin Williams is overleden. Dat hij naast acteur, komiek, vader, vriend en nog veel meer ook een gamer was, die de wereld van World of Warcraft bezocht wist je misschien nog niet.
Fans van Robin Williams en World of Warcraft hadden vrij snel na het trieste nieuws van zijn overlijden een petitie opgestart via change.org

Robin Williams schoof het niet onder stoelen of banken dat hij graag Warcraft III en World of Warcraft speelde. Volgens de geruchten speelde hij als Orc in de Mannoroth server. Dat fans dus om een NPC hebben gevraagd binnen World of Warcraft is een mooi eerbetoon aan deze bijzondere man. En er is goed nieuws want via een tweet heeft World of Warcraft laten weten dat Robin Williams terug te vinden zal zijn in de game.

Naast World of Warcraft was Robin Williams ook een grote fan van Zelda hij heeft zelfs zijn dochter zo genoemd. Samen met zijn dochter maakte hij ook een geweldige reclamefilmpje voor de Nintendo 3ds game Zelda Ocarina of Time.

Het team van female-gamers.nl zijn dankbaar voor alle vreugde en tranen die acteur Robin Williams aan ons heeft gebracht en we wensen de familie, vrienden en fans van Robin Williams heel veel sterkte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.