Nog even en dan mogen we weer met game babe Lara gaan spelen in Lara Croft and the Temple of Osiris.
Lara Croft zal vanaf 9 december ons weer meenemen in nieuwe avonturen en zo ontdekken we samen met haar de tempel van Osiris. Voor de echte Lara Croft fans gaat er ook een “Gold Edition” van Lara Croft and the Temple of Osiris verkrijgbaar zijn.

In deze Gold Edition zitten meerdere exclusieve items waaronder een schattige figurine van Lara, een artbook boordevol nooit eerder vertoonde concept art, een uitvouwbare kaar van de Overworld en de Season Pass. De Season Pass (ook afzonderlijk verkrijgbaar) bevat alle toekomstige downloadbare content inclusief de Icy Death en Twisted Gears-pakketten. De komende DLC-pakketten bieden 6 extra outfits en dagen Lara, Carter, Horus en Isis uit om meerdere tombes te verkennen en unieke schatten zoals ringen, amuletten en wapens te veroveren.

Lara Croft and the Temple of Osiris is vanaf 9 december 2014 verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.