We hoeven niet meer als een echte speurder het internet af te struinen om achter de releasedatum van Sherlock Holmes Crimes & Punishments te komen.
De Victoriaanse detective Sherlock Holmes Crimes & Punishments is vanaf 30 september 2014 verkrijgbaar voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC.
Start je onderzoek naar zes unieke zaken op verschillende locaties in het 19de eeuwse Londen, door gebruik te maken van de vaardigheden Sherlock Holmes en je eigen verstand.
In de vorige 23 minuten durende gameplay trailer, die je hier kunt vinden als je hem gemist hebt, werd je uitgedaagd de moord op Peter Carey op te lossen. Gelukkig zijn er ongeveer negen verschillende conclusies in iedere zaak en er zullen geen spoilers voor de releasedatum uitlekken. Wel kan je gezellig met andere speurders via Facebook en Twitter conclusies vergelijken.
In Crimes & Punishments ga je de straat op als Victoriaanse detective Sherlock Holmes en onderzoek je de meest gruwelijke en complexe misdaden. De gameplay ervaring laat de meest beroemde vaardigheden van Sherlock Holmes zien. De onderzoek-mechaniek in Crimes & Punishments leent zich voor de sluwheid en vaardigheid van de speler: in Sherlock Holmes Crimes & Punishments is het zijn vaardigheid en jouw verstand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.