Ik beken, als klein meisje vroeger was ik fan van Hulk Hogan. Wat een charisma had die man en nu kunnen we hem gaan bewonderen in WWE 2K15 Collector’s Edition.
De WWE 2K15 “HULKAMANIA” Editie bevat de volgende items:• De WWE 2K15 videogame;• Exclusieve luxe verpakking;• Exclusieve verzamelbare art card voorzien van een handtekening, persoonlijk gezet door Hulk Hogan;• Exclusieve Funko “Hollywood” Hulk Hogan vinyl figure;• Een exclusief stuk van de originele ringdoek van Hulk Hogan’s optreden tijdens Monday Night Raw op 10 maart jl. in Memphis, Tennessee.;• Twee speelbare pre-order characters exclusief bij launch: Hulk Hogan en “Hollywood” Hulk Hogan;• Toegang tot WWE 2K15 wereldwijde pre-order aanbieding: het Sting speelbare characters pack.

“Vijfentwintig jaar geleden verscheen ik voor het eerst in mijn eigen WWE videogame en ik ben nog nooit zo blij geweest als nu, dat ik deel mag uitmaken van de game van dit jaar”, aldus Hulk Hogan. “Ik vraag je dit: : Wat doe je als de WWE 2K15 ‘HULKAMANIA’ Editie, met de grootste allertijden, met jou aan de haal gaat, brother?”

Hulk Hogan zal de hoofdrol spelen in de “HULKAMANIA” Editie van WWE 2K15 die exclusief voor PlayStation 4 en Xbox One beschikbaar zijn. Zo kunnen we haarscherp genieten van Hulk Hogan’s shirt scheurende acties in WWE 2K15.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.