Alle horror fans opgelet er is namelijk weer een nieuw horror spel te vinden op Steam. En het gaat over levend speelgoed!

 Je speelt een bewaker die tijdens zijn nachtdienst wordt geplaagd door levend speelgoed. Overdag vermaken de robotpoppen van de Freddy Fazbear’s Pizza-pizzeria de bezoekers, maar ‘s nachts als iedereen weg is heeft het speelgoed het op jouw ingewanden voorzien. Je hebt de mogelijkheid om op bewakingscamera’s naar de poppen te kijken. Maar verander je van beeld dan komen ze op je af. Aangezien de lichten, camera’s en de deur naar je kantoor op elektriciteit werken, is het verstandig om zo zuinig mogelijk te zijn met je energie. Want als de je vermogen op is, dan heb je snel een eind aan je bewakingscarrière. Je speelt de game uit door vijf nachten levend door te brengen. Vandaar ook de titel “Five Nights at Freddy’s”.

Het spel is alleen via Steam te verkrijgen voor een prijs van €4,99.

One Comment on “Horrorgame Five Nights at Freddy’s”

  1. je kunt hem ook online spelen zonder download of geld. nietdoen, het is facking eng en je hoort steeds dingen enz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.